70 12 30 00

HDI print

HDI – High Density Interconnect

HDI print eller High Density Interconnect, er en type print hvor man ved anvendelse af blinde og begravede via-huller kan reducere printarealet ganske betragteligt.

Ofte bruges de engelske termer “blind and buried holes” om teknologien hvor førstnævnte dækker over huller der typisk går fra et yderlag til nærmeste inderlag.

“Buried holes” er en betegnelse for pletterede huller der går mellem 2 eller flere inderlag.

Det er meget almindeligt at anvende laserboring i forbindelse med disse processer, men hos Print production har vi valgt at anvende traditionel boring i forbindelse med den særlige teknologi “kontaktboring”

Ved kontaktboring bores der i en given dybde fra det øjeblik boret får kontakt til printets overflade. Dybden kan styres med en nøjagtighed på +/- 10 µm.

Hertil kommer at vi anvender de nyeste avancerede teknologier til registrering og positionering af printenes forskellige elementer.

Resultatet er et produkt af særledes høj kvalitet.

Det kan have nogen indflydelse på prisen hvordan man vælger at bygge sit print op, så vi anbefaler at man tager kontakt til Søren Tranekær Christensen for rådgivning omkring dette.

Naturligvis tilbyder vi de samme produkter leveret fra dygtige kinesiske underleverandør når seriestørrelsen gør dette attraktivt.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.